× Bug reports for the Retail version of Healbot

healbot causing LUA errors and not showing up @ my shaman char

2 weeks 2 days ago
tadde's Avatar
tadde
New Member
New Member
Posts: 2
More
Topic Author
healbot causing LUA errors and not showing up @ my shaman char #1
hello, everyone...

healbot is not showing up when i login with my shaman char. With my priest and paladin it works fine.

When i login with my shaman healbot is causing lot of LUA errors as well.


4127x HealBot_Options\HealBot_Options-9.0.5.4.lua:12718: Usage: GetItemInfoInstant(itemID|"name"|"itemlink")

[string "=[C]"]: in function `GetItemInfoInstant'

[string "@HealBot_Options\HealBot_Options-9.0.5.4.lua"]:12718: in function <HealBot_Options\HealBot_Options.lua:12701>

[string "@HealBot_Options\HealBot_Options-9.0.5.4.lua"]:13173: in function `HealBot_Options_BuffDebuff_Reset'

[string "@HealBot\HealBot-9.0.5.4.lua"]:2505: in function `HealBot_Options_Update'

[string "@HealBot\HealBot-9.0.5.4.lua"]:3980: in function `HealBot_OnUpdate'

[string "*:OnUpdate"]:1: in function <[string "*:OnUpdate"]:1>


Locals:

(*temporary) = nil


greethings

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 weeks 2 days ago
Strife's Avatar
Strife
Administrator
Administrator
Posts: 1421
Karma: 8
More
healbot causing LUA errors and not showing up @ my shaman char #2
Try the beta linked at the top of this forum.
The following user(s) said Thank You tadde

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 weeks 2 days ago
tadde's Avatar
tadde
New Member
New Member
Posts: 2
More
Topic Author
healbot causing LUA errors and not showing up @ my shaman char #3
yay, the beta is working. Thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: ctshammyAcirac