× Bug reports

"Skin default for" option doesn't save properly

1 month 3 weeks ago
ctshammy
Moderator
Moderator
Posts: 63
More
"Skin default for" option doesn't save properly #612
Could you guys having trouble give us a screenshot of - Healbot options - Skins - General screen please.

If it's not saving and Healbot is setup correctly it might be a permission issue on your PC. Not normally I guess but I run WOW in administrator mode. I would think this would affect all your toons though rather than just 1.

CT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 4 days ago
ThalliaGreystorm
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
More
"Skin default for" option doesn't save properly #629
Apparently it IS an issue with running as admin. I swapped to run as admin and everything saved just fine. The only issue is that I can't run the game as admin, or it consistently keeps asking me to update the game. No one has yet to figure that out.

So now I'm stuck with having to swap back and forth in order for things to save correctly in Healbot. :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 4 days ago
Strife
Administrator
Administrator
Posts: 199
Karma: 8
More
"Skin default for" option doesn't save properly #630
This isn't an issue with Healbot or any wow addon, if wow cannot write to the WTF files due to permission issues in your windows environment then maybe look into how that can be resolved.
If you have more than one drive, I would consider installing wow on a different drive, at least then it's not on the windows system drive.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 4 days ago
ThalliaGreystorm
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
More
"Skin default for" option doesn't save properly #631
And yet this is the only addon that I've had an issue with saving options correctly and it only just started during 8.0. I'm not attempting to place blame, nor am I upset. Merely confused. Because no other addon has this issue and I never had a problem prior to 8.0 and haven't ever run in admin mode. I only have one drive, but I am still attempting to work with WoW support on the constantly asking for updates issue so that I can solve the Healbot problem by simply running in admin mode. Attempted a second user profile, but still does the same thing. I'll poke at my permissions and figure it out.

I posted about the admin mode part simply to let you know that I figured out what was going on so that this issue wasn't stuck in limbo without a response to you. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 4 days ago
ctshammy
Moderator
Moderator
Posts: 63
More
"Skin default for" option doesn't save properly #632
I did have a problem with WOW saving options. There is a change in the patch and they have changed the location of WOW.exe.

Go to the world of warcraft directory - subdirectory is _retail_ Set the properties of Wow.exe in this directory to run as administrator.

Solved my issue.

Let me know if this helps.

CT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 3 days ago
ThalliaGreystorm
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
More
"Skin default for" option doesn't save properly #637
Sadly, no. It's not saving any of my options that I change. I still have the same fonts if I try to change them, can't get rid of the [OOR] or [RIP] stuff even when the boxes are empty. I've deleted the cache folder, set the wow.exe to admin and still nothing. Pretty sure this mod just hates me now. Maybe I wronged it in another life. :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: HermisctshammykubikAcirac