×
Guides and Beta

Get help on options and using healbot
Click here for the guides

Shadowlands Release Candidate
Click here for 9.0.1.0.rc5

× Bug reports for the Retail version of Healbot

Lua Error after Install the latest Version 8.3.7.2

1 month 5 days ago
NovaLii's Avatar
NovaLii
New Member
New Member
Posts: 3
More
Topic Author
Lua Error after Install the latest Version 8.3.7.2 #1
Hey Support,

i have installed the latest version of Healbot half an hour ago and i logged in in wow to play but all i get was a LUA Error from the game. So i startet browsing in this forum and i reset healbot and install it new but nothing worked. I've tried to check the other addons i use but there is nothing i can see. I installed the BugSack an below you see what it say... The number first is real, it count further and further...


6961x HealBot_Options\HealBot_Options-8.3.7.1.lua:13867: attempt to call global 'HealBot_Lang_Options_deDE' (a nil value)
[string "@HealBot_Options\HealBot_Options-8.3.7.1.lua"]:13867: in function `HealBot_Options_Lang'
[string "@HealBot\HealBot-8.3.7.1.lua"]:2262: in function <HealBot\HealBot.lua:2209>
[string "@HealBot\HealBot-8.3.7.1.lua"]:2451: in function <HealBot\HealBot.lua:2437>
[string "@HealBot\HealBot-8.3.7.1.lua"]:3862: in function `HealBot_OnUpdate'
[string "*:OnUpdate"]:1: in function <[string "*:OnUpdate"]:1>

Locals:
region = "deDE"
validCode = true
loaded = true
reason = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to call global 'HealBot_Lang_Options_deDE' (a nil value)"
HealBot_Options_StorePrev = <table> {
CurrentSkinsIconsDebuffPanelButton = "HealBot_Options_SkinsFrameIconsDebuffGeneralb"
FilterHoTctlNameTrim = "ALL"
CmdsComboID = 0
customDebuffPriority = 10
CurrentSkinsBarsAuxPanelButton = "HealBot_Options_SkinsFramesBarsAuxAssignb"
OtherSpellsComboID = 0
hbBarHealthNumFormatTxt = "1,2K"
customBuffPriority = 10
CurrentSkinsBarsAuxPanel = "HealBot_Options_SkinsFramesBarsAuxAssign"
custombufftextpage = 1
OverrideCastNotify = 1
numCustomBuffs = 0
hbFAQ = 1
CurrentSkinsBarsPanel = "HealBot_Options_SkinsFramesBarsGeneral"
CurrentSkinsIconsExtraPanelButton = "HealBot_Options_SkinsFrameIconsExtraClassb"
CurrentSkinsHeaderPanel = "HealBot_Options_SkinsFrameHeadersBar"
FilterHoTctlName = "All classes"
OptionsOpacityAdj = 0.350000
FilterHoTctlID = 1
CurrentSkinsIconsBuffPanelButton = "HealBot_Options_SkinsFrameIconsBuffGeneralb"
maxRangeCheckFreq = 10
CurrentSkinsIconsBuffPanel = "HealBot_Options_SkinsFrameIconsBuffGeneral"
CurrentSkinsIconsDebuffPanel = "HealBot_Options_SkinsFrameIconsDebuffGeneral"
CurrentInOutPanel = "HealBot_Options_InOut_SkinFrame"
CurrentOverridePanelButton = "HealBot_Options_OverrideEffectb"
CurrentSkinsIconsPanel = "HealBot_Options_SkinsFrameIconsDebuff"
CurrentSkinsIconsPanelButton = "HealBot_Options_SkinsFrameIconsDebuffb"
CurrentSkinsTextPanelButton = "HealBot_Options_SkinsFrameTextNameb"
HealSpellsComboID = 0
HoTname = ""
InOutSkin = 1
CurrentSkinsTextPanel = "HealBot_Options_SkinsFrameTextName"
ActionBarsCombo = 1
CastNotify = 1
CurrentSkinsHeaderPanelButton = "HealBot_Options_SkinsFrameHeadersBarb"
CurrentSkinsIconsExtraPanel = "HealBot_Options_SkinsFrameIconsExtraClass"
TabNo = 0
FramesSelFrame = 1
CurrentBuffPanel = "HealBot_Options_BuffsPanel"
InMethodSpell = 2
numCustomDebuffs = 0
CurrentCurePanel = "HealBot_Options_CureDispelCleanse"
CurrentSkinsPanel = "HealBot_Options_GeneralSkinsFrame"
CDebuffCatID = 2
CurrentOverridePanel = "HealBot_Options_Override_EffectsFrame"
hbProfile = 1
MacrosComboID = 0
InMethodBuff = 2
hbLangs = 3
customdebufftextpage = 1
CurrentInOutPanelButton = "HealBot_Options_InOutSkinb"
ItemsComboID = 0
InMethodCDbuff = 2
AuxBar = 1
hbTempNumUnitNames = 0
hbCommands = 1
CurrentSkinsBarsPanelButton = "HealBot_Options_SkinsFramesBarsGeneralb"
HoTindex = 1
selSpellsType = 1
}
HealBot_Options_LangAddonFail = <function> defined @HealBot_Options\HealBot_Options.lua:1333

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 5 days ago
NovaLii's Avatar
NovaLii
New Member
New Member
Posts: 3
More
Topic Author
Lua Error after Install the latest Version 8.3.7.2 #2
I see that i got some more errors from Healbot before you can see them down below

9x HealBot_Options\HealBot_Options-8.3.7.1.lua:1568: attempt to index field '?' (a nil value)
[string "@HealBot_Options\HealBot_Options-8.3.7.1.lua"]:1568: in function `HealBot_Options_SetText'
[string "*:OnLoad"]:1: in function <[string "*:OnLoad"]:1>

Locals:
self = HealBot_Options_OverrideCastNotify2 {
0 = <userdata>
text = HealBot_Options_OverrideCastNotify2Text {
}
}
vText = "Notify self"
g = HealBot_Options_OverrideCastNotify2Text {
0 = <userdata>
}
(*temporary) = <function> defined =[C]:-1
(*temporary) = HealBot_Options_OverrideCastNotify2Text {
0 = <userdata>
}
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to index field '?' (a nil value)"
OptionThemes = <table> {
13 = <table> {
}
7 = <table> {
}
1 = <table> {
}
2 = <table> {
}
4 = <table> {
}
8 = <table> {
}
9 = <table> {
}
5 = <table> {
}
10 = <table> {
}
14 = <table> {
}
3 = <table> {
}
6 = <table> {
}
12 = <table> {
}
11 = <table> {
}
}





10x HealBot\HealBot_Action.lua:2928: attempt to index field 'Anchors' (a nil value)
[string "@HealBot\HealBot_Action.lua"]:2928: in function `HealBot_Action_FrameSetPoint'
[string "@HealBot\HealBot_Action.lua"]:1497: in function `HealBot_Action_InitFrames'
[string "@HealBot\HealBot-8.3.7.1.lua"]:2213: in function <HealBot\HealBot.lua:2209>
[string "@HealBot\HealBot-8.3.7.1.lua"]:5504: in function `HealBot_OnEvent'
[string "*:OnEvent"]:1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>

Locals:
hbCurFrame = 1
gaf = f1_HealBot_Action {
0 = <userdata>
id = 1
}
(*temporary) = 1079.999878
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to index field 'Anchors' (a nil value)"
vFrameSetPointY = 0
vFrameSetPointX = 0

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 5 days ago
Mansonjr's Avatar
Mansonjr
New Member
New Member
Posts: 2
More
Lua Error after Install the latest Version 8.3.7.2 #3
Happening the same with esES language (Spanish). It won't load until i switch to english the whole game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 5 days ago
Strife's Avatar
Strife
Administrator
Administrator
Posts: 1110
Karma: 8
More
Lua Error after Install the latest Version 8.3.7.2 #4
Just pushed a patch for this.
The following user(s) said Thank You Mansonjr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 5 days ago
Mansonjr's Avatar
Mansonjr
New Member
New Member
Posts: 2
More
Lua Error after Install the latest Version 8.3.7.2 #5
Solved for me, Thank you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 5 days ago
NovaLii's Avatar
NovaLii
New Member
New Member
Posts: 3
More
Topic Author
Lua Error after Install the latest Version 8.3.7.2 #6
Thanks for the Patch it help a lot! :*

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: ctshammyAcirac