×
Guides and Beta

Get help on options and using healbot
Click here for the guides

Shadowlands Release Candidate
Click here for 9.0.1.0.rc5

× Bug reports for the Retail version of Healbot

Latest Beta Build not working

1 month 8 hours ago
Skitz's Avatar
Skitz
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
More
Topic Author
Latest Beta Build not working #1
Currently in shadow spec, on load of add on just get infinitely spamming Lua error in a Loop:

Message: Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:2839: attempt to call global 'GetFriendInfo' (a nil value)
Time: Sun Aug 30 20:52:16 2020
Count: 1134
Stack: Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:2839: attempt to call global 'GetFriendInfo' (a nil value)
[string "@Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua"]:2839: in function <Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:2442>
[string "@Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua"]:3901: in function `HealBot_OnUpdate'
[string "*:OnUpdate"]:1: in function <[string "*:OnUpdate"]:1>

Locals: x = 1
(for index) = 1
(for limit) = 1
(for step) = 1
y = 1
(*temporary) = nil
(*temporary) = 1
(*temporary) = "attempt to call global 'GetFriendInfo' (a nil value)"
HealBot_Options_Timer = <table> {
9998 = true
9950 = true
9930 = true
2145 = true
}
HealBot_OnEvent_VariablesLoaded = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:2214
HealBot_luVars = <table> {
HIDEBOSSF = false
EOCOOMV = 20
HealBot_Options_FastTimer = false
HIDEPARTYF = false
qaFR = 89.040000
HIDERAIDF = true
FluidInUse = false
overhealCastID = "-nil-"
PetType = 2
IsSolo = true
AuraEventRegistered = true
auxAlpha = 0.100000
TargetNeedReset = true
TankUnit = "x"
showReloadMsg = true
TestBarsOn = false
MaskAuraDCheck = 258930.660000
cpGENERALMACRO = true
MaskAuraReCheck = false
ThrottleFreq = 0.300000
AddonMsgType = 4
FPS = <table> {
}
TipUpdateFreq = 1
RaidTargetUpdate = false
NoSpamOOM = 0
aRefresh = false
AUXOMAX = 0.950000
cpCRASH = true
FLUIDSTATEFREQ = 0.340000
fastSwitch = 3
reCheckActionFrames = false
27YardsOnly = false
TargetUnitID = "player"
ChatNOTIFY = 1
fpsFreqNorm = 1.020000
EOCOOM = false
RangeCheckFreq = 0.600000
VehicleType = 1
DelayLockdownCheck = 258930.660000
canLoad = true
OFREQ = 0.080000
addonMsgTh = 258950.660000
overhealUnit = "-nil-"
ChatRESONLY = true
MaxCount = 0
EnableErrorText = false
Timer8000 = 0
overhealAmount = 0
FlashInUse = false
EnableErrorSpeech = false
FluidFlashInUse = false
SoftResetAfterCombat = false
MessageReloadUI = 0
PrevTipTime = 258930.660000
FLUIDFREQ = 35
HIDEPTF = false
ChatMSG = "Casting #s on #n"
healthFactor = 1
HelpNotice = true
cpMACRONAME = "hbCrashProt"
ResetFlag = 4
slowSwitch = 0
HealBot_Options_Timer = true
AUXOMIN = 0.100000
FocusNeedReset = true
qaFRNext = 258931.660000
VersionRequest = false
ReloadUI = 0
cpLoadTime = 258935.819000
fastUpdateEveryFrame = 0
}
HealBot_setAllPowerBars = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:785
HealBot_CheckZone = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:871
HealBot_UnitID = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:1515
HealBot_OnEvent_UnitMana = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:760
HealBot_trackHiddenFrames = <table> {
RAID = true
}
HealBot_Register_Events = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:1262
HealBot_UnRegister_Events = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:1423
HealBot_CheckLowMana = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:2346
HealBot_SetAddonComms = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:2418
HealBot_VersionUpdate_Spells = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:2125
HealBot_setqaFR = <function> defined @Interface\AddOns\HealBot\HealBot.lua:1828
TimeNow = 258961.055000

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 weeks 2 days ago
Strife's Avatar
Strife
Administrator
Administrator
Posts: 1110
Karma: 8
More
Latest Beta Build not working #2
Are you using 9.0.1.0.rc3?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 weeks 2 days ago
Skitz's Avatar
Skitz
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
More
Topic Author
Latest Beta Build not working #3
Yes using the latest beta build, downloaded that morning. At first i didn't realize i could move the popup error Lua window (since it blocks the center of your screen right over the character). I was able to just move the window (have to leave it open) and still use healbot, its just spamming errors non-stop, that one in particular. Happens also when i'm in Holy mode as well. Though i was able to setup all my spells (imported from non-beta account) and healbot was "working" otherwise, any time i make changes to the spells i have to reload my entire interface (with a /reload) in order to have the changes kick in, thats not so bad.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 3 hours ago
Strife's Avatar
Strife
Administrator
Administrator
Posts: 1110
Karma: 8
More
Latest Beta Build not working #4
Try 9.0.1.0.rc3.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 weeks 1 day ago
Skitz's Avatar
Skitz
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
More
Topic Author
Latest Beta Build not working #5
Thanks! Will try it tonight and report back.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 weeks 9 hours ago
Skitz's Avatar
Skitz
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
More
Topic Author
Latest Beta Build not working #6
Tested out RC 3.1 that did the trick no more spam errors!! Thanks!
The following user(s) said Thank You Strife

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: ctshammyAcirac