× Class specific topics with the Retail version of Healbot

RestoDruid Lifebloom

1 month 17 hours ago 1 month 17 hours ago by shadowst0rm. Reason: Spelling fail
shadowst0rm
New Member
New Member
Posts: 1
More
Topic Author
RestoDruid Lifebloom #1551
No matter what I do, Lifebloom does not show up on the bars. At all. It used to. Now it does not, I do not understand why. I have it set for Left Mouse-button. Literally it was there one, day, I could see it, just as I have ALWAYS been able to, and now, it does not show up on the heal-bot bars. Does anyone have anything I can check that maybe I might have missed? I have been through the settings many times, and have come up empty. (The fact that I did NOT change a single thing when it vanished notwithstanding)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 17 hours ago
Strife
Administrator
Administrator
Posts: 582
Karma: 8
More
RestoDruid Lifebloom #1552
If your referring to the icon, try resetting it on the Buffs>Custom tab.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

4 weeks 1 hour ago
Restogasm
New Member
New Member
Posts: 1
More
RestoDruid Lifebloom #1562
Hey I had this same problem and found a solution. Open healbot menu and go buffs > custom and then type "lifebloom" in the text box next to "New Buff/Hot" then choose lifebloom from the drop down menu under "Buffs / HoTs" and then click save. Instantly had my lifebloom icon back. Hope this helps.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: ctshammyAcirac